Отзывы

Выберите компанию что бы просмотреть или оставить отзыв
Володимир 20.12.2018
Намагаюся йти в ногу з часом, тому відстежую будь-яку інформацію з фінансів, в тому числі стежу за діяльністю кредитних організацій. Звичайно ж, для мене найголовніше це те, що дуже зручно і швидко. У MyCredit все оптимізовано під клієнта, зручний інтерфейс і калькулятор. Єдине, що перед тим, як ви вирішите взяти кредит, ретельно ознайомтеся з усією інформацією, особливо які відсотки і терміни погашення. Зробивши це, ви можете бути спокійні і не турбуватися про так званих "підводні камені". Онлайн кредити зможуть вам дійсно допомагати, якщо ви підійдете до питання відповідально і будете виплачувати в зазначений термін.
MyCredit
Лиза 19.12.2018
Брала невеликі суми (1-2 тис грн) кілька разів, повертала до закінчення терміну. дуже зручно, що один раз підтвердивши свою особистість, документи, більше нічого не вимагають, не потрібно ніяких дзвінків, нічого, код з смс для повторних кредитів і все. Особисто для мене це великий плюс. Висилають промокодом, які значно зменшують відсотки. Читаючи тут відгуки, стає якось не по собі, але у мене ніяких поки невідомих кредитів і незрозумілих відсотків не було, що спочатку було прописано, та сума і в кінці терміну. Головне, як я зрозуміла, щоб не було ніяких прострочень, пролонгацій та іншого, т. Е. Брати тільки тоді, коли точно знаєш, що вчасно віддаси. Виручають дуже, за що монейвео спасибі.
Moneyveo
Тетяна 19.12.2018
Бувають ситуації коли просто необхідно комусь перекинути гроші ... або вичерпаний ліміт на карті, тоді мені на допомогу приходить манівео ... моментальні переклади ... за кілька простих дій, гроші на карті ... і назад. Перший раз коли брав у них кредит, рішення прийшло за пару хвилин ... Мабуть це найшвидший сервіс. Великим плюсом для мене є те, що можна брати кредит (перший раз ... і далі) без дзвінків рідним та близьким. Тільки паспорт і ІПН. Сам сайт зробив просто і зручно для користування. Ніяких труднощів з сайтом не виникало. Все зрозуміло. З підтримкою сайту спілкуватися не доводилося якщо чесно. Може це й на краще) Є партнерська програма ... 50 грн за приведеного клієнта відмінний бонус!) З приводу кредитування ... то не все так добре ... дуже короткі терміни для погашення і висока відсоткова ставка ... Так ... у інших сервісів вона ще вище ... ну і що? Хотілося б мати можливість брати в борг на пару місяців ... і під відсоток Наближення до банківських ... але це напевно нереально. Сервіс я звичайно б радив іншим ... але якщо ви не маєте можливості швидко і вчасно повернути борг, краще не вплутуватися !!! Я беру в борг ... тому що знаю, що поверну його.
Moneyveo
Дмитро 19.12.2018
Ділюся з вами досвідом користування даним сервісом, заснованим на особистому досвіді і трошки на досвіді знайомого. Загальне враження у мене залишилося хороше, так як мене не обманули, мені не нагрубили жодного разу, я отримав від манівео все що хотів. Певні життєві обставини змусили звернутися в манівео (Надалі МВ) Опишу трохи процедуру оформлення кредиту. Зареєструвався на самому сайті, далі йде заповнення заявки, все за стандартом, вся інформація про себе, паспортні дані, де живу ніж дихаю ну і принцип я думаю зрозумілий, пізніше йде верифікація карти. Ось тут-то багато і обурюються, як же це так, захисний код потрібно ввести (CVV2 називається, якщо не помиляюся) так ось хочу всім сказати, що цей код потрібно вводити на кожному кроці, у всіх сервісах, де потрібно верифікація карти і не потрібно думати, що вас хочуть обдурити або поцупити ваші гроші. Буває по-різному і нехай кожен робить як знає, але особисто я довіряю МВ. Далі можуть попросити (не знаю чи у всіх просять, але мене попросили) надіслати фото з папірцем на якій буде написано щось на кшталт "я такий-то такий-то беру кредит в манівео" і ви повинні цей папірець тримати, ваше обличчя має бути присутнім на фото. Ну і звичайно ж фото ІПН і паспорта також потрібно завантажувати на сайт, не знаю небезпечно це чи ні, але знову ж таки, я не хвилююся. Через хвилин 30 мені зателефонувала дівчина, уточнила мої дані, задала кілька запитань і через 5 хвилин гроші вже були у мене на карті. Все гранично просто. Я гасив кредит і брав кілька разів, відсоток не найменший, але я знав на що підписався. Зараз оплатити повністю не можу і плачу на місяць тільки відсоток. Хочу також ще одну історію невелику розповісти. Мій знайомий також брав кредит у МВ і вийшло так, що не зміг погасити його протягом пару місяців, так йому розбили на частини кредит, зупинили пеню і він кілька місяців гасив по частинах, як на мене це говорить про організацію добре.
Moneyveo
Алла 19.12.2018
У перші в житті знадобилося звернутися в подібний сервіс, я залишилася задоволена. По-перше легке і швидке оформлення, по-друге зручні і лояльні умови. По-третє досить цікава і прибуткова система бонусів. Так само мене задовольнила чесність системи ... Все дійсно прозоро і без обманів. Так само цікаво те що перший кредит з копійчаними відсотками, це дійсно дуже зручно. Подобається швидкість обслуговування, рішення приймається дуже швидко і це дійсно радує, коли часу дуже мало а гроші потрібні терміново. Я пробувала багато різних сервісів, але манівео перевершив всі.
Moneyveo
Вика 16.12.2018
В MyCredit я сразу получила 1500 грн, хотя до этого в других местах больше 500 грн не дали. Я получила быстрый микрозайм на карту, как и обещали в течение 20 минут. Очень удобно, что сидишь дома и деньги уже пришли. Спасибо за помощь.
MyCredit
Гость 09.12.2018
Я брала кредиты у вас и не раз, все было отлично, пока кто то не дал мой номер(не ваши ли сотрудники)и теперь какое то быдло звонит МНЕ, которая подарила вам столько денег за пользование вашими деньгами, мало того, эти неандертальци узнали мой адрес, номера моих родственников, а что в сциальных сетях делается я вообще молчу… Понимаю, на войне все средства хороши, но нужно знатьс кого «выбивать!!!!!!!!!!!!!!!!!!»Я не поленилась, посидела на форумах, почитала отзывы, я такая не одна, с таким отношением люди не будут к вам обращаться.Интерестно,будут ли ваши бандиты мне "отвечать"на это письмо?Я имею ввиду ваших коллекторов обезьян недалеких,ну действительно,доплатили бы тех денег,наняли профессионалов,психологические приемы действуют намного сильнее чем бандитская болтовня,что просто хочется ему плюнуть в бандитскую харю.
CCloan
Наталья 29.11.2018
Несколько раз пыталась оформить кредит по разным сервисам. Получила отказ. Мол, плохая кредитная история. Как будто я платить не собираюсь! В майкредит никто даже не позвонил на работу для проверки – без проблем деньги дали. Довольна.
MyCredit
rolnik 27.11.2018
Вот тот самый автоответчик 044-354-4056 Блокируйте на здоровье! Не благодарите. Все началось недели 2 назад. Звонок. Некая Ольга представившись назвала мое имя и фамилию... сообщила что такая дама имя и фам - передала инфо о том что вы хотите взять кредит. На что я ответил что такую гражданку знать не знаю и кредитов ни разу в жизни не брал и нет желания . В ответ услышал "ладно и досвиданья". Через дня 2 получаю звонок (номер неопределен) - это автоответчик - в общем говорят что не погасил кредит - ожидайте к вам прийдут..... В конце записи говорит что для детальной инфо звоните по номеру таковому. Связался со всеми любимой Ольгой и не раз - очеееень "приятная" бессердечная тва..! объяснял все - но она переводит стрелки на человека который брал кредит - с ней и связывайтесь. Так почему вы сами не свяжитесь - в ответ Ольга ответил что номер её уже некоторое время не отвечает. Может мне удыбнется удача.... Между прочим Ольга что бы прояснить мою память - раскрывала даже без расспросов - кто такая та женщина которая взяла кредит, назвала мне имя - фамилию, место работы, место проживания....... Назвала что брнетка! Короче не удивлюсь если группу крови знает и отпечатки пальцев всех клиентов имеются... Это смешно но нарушение прав Это нарушение ст. 182 и 189 уголовного кодекса Украины! Короче ни к чему с Ольгой и "потерпевшей" (которая по ходу также актриса играет свою роль) не пришел - наяривания автоответчика как были так и есть (буквально каждый час названивает). Активировал определятор номеров. Вот тот самый вымагательный номер - 044-354-4056 Блокируйте на здоровье!=)
CashMe
Николай 25.11.2018
Не верил я всем этим кредитным конторам, которые обещают быстрый микрозайм и деньги на карту. Но ситуация заставила взять кредит. Получил деньги в Mycredit потому что с первого раза у них можно 2000 гривен получить.
MyCredit